Klubbmøte nr 3, 2023

10 karer møtte opp i «vårsola» på Løddesøl for å være med på klubbmøte. Før det var et par tre andre medlemmer innom og fløy før «pliktene kalte».

Vi fikk flydd det vi hadde med oss og koste oss i den deilige sola, men det ble fort kaldt når sola forsvant rundt 18:00. Deilig at det går mot lysere tider og bedre klima får den flotte hobbyen vår. 

Møtemessig var det ikke så mye å snakke om, annet enn at noen i klubben har tenkt seg til Danmark for å spise seg «enorme», ref. de siste omskrivningene av Roald Dalhs verker (ja, og så fly litt på heng, selvfølgelig). Vi fikk sett hvor fint det er blitt etter at naboen har hugget ned nesten hele skogen øst for stripa. Her kan det bli mulighet for at vi kan få lagt ned resten av trærne, men det blir nok ikke gratis. Hvem vet hva John blir enig med grunneieren om 😉

Til slutt var det jo det med årsmøte og valg av nytt styre da. Valgkomiteen er godt i gang med å ringe rundt for å finne nye kandidater. Kanskje er det «DIN» tur nå?