Klubbmøte, 2022-10-11, Moy Moner

Slutt på avtalen for klubblokalet/byggelokalet

Tirsdag 22. oktober hadde klubben sitt siste klubbmøte i lokalene hos Fevik Steinindustri på Moy Moner.  Dessverre er avtalen vi hadde der utgått på dato og vi må flytte sakene våre ut innen 1. november. 14 staute karer hadde møtt opp og diskusjonene rundt fremtiden til klubben gikk til tider hett rundt bordet. Det ligger i kortene at vi skal lete lenge etter et like bra lokale, til like god pris, som det vi har nytt godt av de siste årene. Inntil videre ser det ut til at vi blir uten byggelokale fremover, med mindre noen klarer å hoste opp et fantastisk tilbud i området. Vi har klart oss uten byggelokale mange år før dette, men de som har besøkt lokalet mest, vil nok savne det sosiale treffstedet vi har vært heldige å ha tilgang til. 

For å kunne forsvare større utgifter til byggelokale, så må aktiviteten i klubben opp, og vi må ha aktiviteter som gir penger i kassen. Alternativet er høyere årskontingent.

Klubbtur til Hanstholm

Denne uken er en del av klubbens medlemmer på den årlige høstturen til Hanstholm i Danmark. Vi ønsker dem en fantastisk tur, med god fart i hanget der nede.

Lotteri

Som seg hør og bør på klubbmøtene, så ble det også denne gangen solgt lodd til inntekt for klubben. Elefun stilte med gavekort i premie og den heldige  vinner denne gangen var Inge.