Klubbmøte, 2021-11-04

Endelig mulig å holde klubbmøte i klubbhuset igjen. 11 staute menn møtte opp, noen med sine prosjekter og andre bare sultne på kaffe, kaker og jug.

John hadde ikke mye å fortelle, men påstod at Stin hadde en del å fortelle.

CG Vekt

Klubben ønsker å anskaffe CG-vekter. Stin har kikket på en del varianter. De nye modellene ser ut til å være mer tilpasset de ulike modellene med tanke på elektronikken. GliderCG Plus kan ta modeller opp til 15 kg. 160mm maks kroppsbredde.

Medlemmene mente at vi kunne kjøpe 2 ulike størrelser.

Klubbmessig, så er de enkle vektene som støtter opp til 8kg best egnet, da de ikke krever app på telefonen for å fungere. Da dekker vi fra F3K og oppover. Med andre ord denne:

Klubbens eiendeler

Det jobbes med å lage oversikt over klubbens eiendeler.

Stins Snipe2 EL og NRJ Electric

Stin viste fram sine fly – LP mente vi måtte holde på til midnatt for å komme gjennom alle modellene. Han startet med sitt Snipe2 EL med motor i snuten til ca 7500 kr pluss servoer og mottaker og frakt/moms. Ca 12000 kr komplett. Stin hadde skrevet ut reglene for F5K og satser på å vinne all konkurranse som eneste i klubben med F5K modell. Hans grunn til å gå for F5K er at han blir gåen i armen etter noen få kast med F3K.

Så viste han fram sin NRJ Electric med delbar vinge. Den ønsker han å ha med seg i bobilen. Den ligger på 5600 kr plus motor også videre.

Danmarkstur!

Det blir Danmarkstur 30. mars til 3. april!