Resultater NM F3K 2021, Løddesøl

Det var en fin gjeng med ivrige dlg piloter som stilte til start i F3K Norgesmesterskap 2021 lørdag 7. august. Været var heldigvis med oss og konkurransen ble avbrutt kun et par ganger av regn. Vinden kom i kraftige kast over skogen og skapte til tider dårlige forhold. Alle kom seg hjem med noenlunde hele modeller og alle så ut til å være fornøyd med gjennomføringen. Fulstendige resultatlister kommer, men vi kan røpe at vinner ble Terje Post (Evje modellflyklubb), med Lars Petter Eriksen (Gullknapp modellflyklubb) på andre og Kristian Sætervik (Gullknapp modellflyklubb) på tredje.

Stor takk til Eivind for velorganisert arrangement!

Bak fra venstre: Kristian Sætervik , Freddie Øren , Lars Petter Eriksen, Gunder Anton Johansen
Foran fra venstre: Tom Roger Berg , Terje Post og Håvard Glad Andreassen