Referat fra klubbmøte Nr.2 – 2019

Antall oppmøtte: 13

Jon oppgraderte klubblokalet med nye søppelbøtter. Vær greie å hjelpe til med å sortere søpla og holde lokalet rent og ryddig. Da får vi alle det så mye hyggeligere når vi er innom.

John informerte om status på vintervedlikehold på Gullknapp. Sjekk om det er brøytet på Gullknapp. Sjekk webkamera. Det brøytes 07:00-16:00 5 dager i uken. Snø etter dette blir ikke brøytet. Ellers viste John til gjeldende regler for bruk av Gullknapp flyplass. Det er forøvrig mulig å fly med «skifly» 😉 PS:Vi har ikke lov til å brøyte på egen hånd inne på området til Gullknapp!

13 personer har fullført teoriopplæring og er klare til oppflyving. Ta kontakt med skolesjefen for å avtale tid for oppflyving. Medlemmer får være med å brøyte stripa på Løddesøl. John kan stille med traktor men trenger hjelp til å spa ut bord og kontainer. Si fra til John når dere har sjangs å hjelpe til.

Terminlista er publisert og nesten komplett. Litt koordinering med terminlista til SMFK mangler.

Neste på terminlista er Swap Meet torsdag 21. februar. Grei måte å rydde i skuffer og skap, men ikke nødvendigvis fylle opp pengeboka. Det blir servert «bueskutt viltgryte».

Innkalling til årsmøtet blir sendt ut i kveld. Det er naturlig med litt omrokkering i rekkene, så de som føler kallet må gjerne ta kontakt med John om hva du vil trå til med.

Yngve legger snart ut mer informasjon om Danmarksturen 4.-7. april på Facebook.

Heldig vinner av lader fra Elefun var Bjørn H.

Raymonds hangmonster.
Pål Erik sitt bygg
Jann sin Dornier