Gutta pÄ tur til modellmessen pÄ Ekeberg

, ,

Takk for en flott tur til Ekeberghallen i dag đŸ˜€

Vi ble 5 mann pĂ„ tur denne gangen. Det ble noe rufsete kjĂžreforhold pĂ„ turen, men vi rakk frem og fikk med oss det meste. Vel fremme traff vi en rekke kjente fra vest, SĂžr- og Østlandet. 7 forhandlere og en rekke private sĂžrget for handel og mye Ă„ se pĂ„. IGG var representert med Ragnars siste ferdigstilte prosjekt. Ved siden av var det utstilt et fullsize seilfly og det var et av de minste seilflyene jeg har sett. Det hadde en liten hjelpeelektromotor i nesa og pĂ„ avstand kunne flyet lett forveksles med et modellfly. Ellers sĂ„ var IMAC representert med to heftige elektromodeller. I den ene delen av hallen var det full aktivitet med indoorflyging og pylonrace. I den andre delen var det kiosk og hyggelig vertskap. Vi takker Cirrus for flott arrangement og hĂ„per flere blir med pĂ„ tur neste gang đŸ˜€

PĂ„ turen ble vi forresten innspirert til Ă„ besĂžke hangene pĂ„ Veggli og Lifjell. Tur er allerede planlagt til sommeren med egen guide og kjentmann đŸ˜€

Tekst og bilder: John Johnsen