Litt inspirasjon for mer aktivitet i området

Hadde vært litt kult med et arrangement der det ble satt opp byggetelt og holt kurs som på denne amerikanske Flight Fest;-) Om så gode sponsorer stilte med materiale for bygging av «combat planes» kunne det blitt en morsom «air combat» også;-) Vel, alt er jo stort «over there», men en liten skalaversjon av Flight Fest kunne vært gøy.

FliteFest 2016 – a couple of stories

2 tanke på “Litt inspirasjon for mer aktivitet i området

  1. Hadde vært moro! Kanskje i litt mindre skala..hehe. Vi trenger gode innspill til økt aktivitet så vi noterer oss dette til neste styremøte til uken.
    Svenn

  2. Selvfølgelig mindre skala. Samarbeid med Elefun, Dronehandelen og andre butikker hadde vært kjekt, samt kanskje flere av modellflyklubbene i Norge. I år blir det for kort tid, men kunne vært noe for neste sommer;-)

Kommentarer er stengt.