Litt inspirasjon for mer aktivitet i området

Hadde vært litt kult med et arrangement der det ble satt opp byggetelt og holt kurs som på denne amerikanske Flight Fest;-) Om så gode sponsorer stilte med materiale for bygging av «combat planes» kunne det blitt en morsom «air combat» også;-) Vel, alt er jo stort «over there», men en liten skalaversjon av Flight Fest kunne vært gøy.

2 replies
 1. Svenn Østrem
  Svenn Østrem says:

  Hadde vært moro! Kanskje i litt mindre skala..hehe. Vi trenger gode innspill til økt aktivitet så vi noterer oss dette til neste styremøte til uken.
  Svenn

 2. Gunder Anton Johansen
  Gunder Anton Johansen says:

  Selvfølgelig mindre skala. Samarbeid med Elefun, Dronehandelen og andre butikker hadde vært kjekt, samt kanskje flere av modellflyklubbene i Norge. I år blir det for kort tid, men kunne vært noe for neste sommer;-)

Comments are closed.