TapaTalk app er nå aktivert på ny side

Screenshot_20160322-224913God påske alle sammen!

Som dere ser, så skjer det stadig litt her på siden. TapaTalk er nå installert på serveren og aktivert hos TapaTalk. Tror det fungerer bedre her enn det gjorde på Joomla-siden vår. Vel, hva vet vel jeg, for jeg fikk aldri TapaTalk til å virke mot Joomla-siden. Nå virker TapaTalk mot både Webside-innholdet og Forum-innholdet på den nye siden. For å se forumet i TapaTalk må dere logge på med GMFK brukernavn og passord (altså ikke TapaTalk passord alene).

Håper de av dere som brukte TapaTalk før fortsatt finner fram. Legg gjerne igjen en kommentar på denne nyheten om det er noe som ikke virker, eller dere vil ha endret.

Hilsen Gunder

2 tanke på “TapaTalk app er nå aktivert på ny side

  1. Synes at tapatalk ble litt tungvint og mere uoversiktlig..men kanskje en vanesak.

  2. Vi får snakkes om hva som er forskjellig. Siden jeg ikke har brukt TapaTalk før, så vet jeg ikke hvordan det var. Kanskje det går an å endre i retning av slik det var, men jeg er ikke sikker. Kan være at det er litt uvant at både forum og webside nå er tilgjengelig i TapaTalk?

Kommentarer er stengt.