Ny webside

gmfk_faviconGod kveld alle sammen.

Nå har jeg lagt over en første versjon av ny side, der vi går bort fra Joomla og går over til WordPress med BBPress som forum. Det fine med dette er at vi nå får en felles brukerdatabase. Vi beholder regelen om at nye brukere må kontakte klubben for å få tildelt brukernavn, dette for å hindre spam fra «Russiske» spam-bots. De som var administratorer på gammelt system vil fortsatt være administratorer. I tillegg er det nå åpnet opp for at vanlige medlemmer kan skrive innlegg på siden. Inntil videre vil slike innlegg legges ut først etter en sjekk av moderatorer på siden.

En ting som er verdt å merke seg, er at forumet ikke vises i menyen for dere har logget inn. Det gjør dere oppe til høyre i menyen:

Ny meny, utlogget

 

 

 

Etter at dere har logget inn, vil følgende vises:

Ny meny, innlogget

 

 

 

Da får dere link til forumet i menyen, samt en ny, sort linje på toppen der dere kan velge å legge til innlegg på siden (utenfor forumet) og en hendelse i kalenderen. Som nevnt over, så vil ikke innlegg legges ut før de er moderert av en av sidens administratorer.

Videre, så kan dere under navnet deres opp til høyre velge å oppdatere profilen deres, f.eks. med korrekt navn, e-postadresser og kanskje til og med bilde under «Your photo» som vist under:

Brukermeny Rediger profilbilde

Håper dere liker det dere ser, jeg vet at det ikke er så veldig fancy, men jeg jobber videre med å forfine siden. Gamle artikler vil kanskje arkiveres og det som er relevant vil kanskje legges ut på nytt med siste informasjon. Jeg tror det er greit å lage nye artikler i stedet for å oppdatere gamle. Da blir det etter mitt syn lettere å holde rede på hva som er ny, og ikke minst relevant, informasjon.

Si gjerne fra til meg på gunder-a.johansen(a)mobilpost.com om det er noe som ikke virker, eller om dere har ideer til forbedringer.

God påske.