Klubbmøte 3 oktober

Høstens første innemøte var preget av godt oppmøte, og mye modeller i rommet! Lenge siden vi har hatt fullsatt hestesko på et klubbmøte, og både nye og kjente fjes var å se!

Vi tok en gjennomgang av flyplassreglene for nye medlemmer, samt kjapp repetisjon av reglene for bruk av lytteradio på Knappen. Lars Petter hadde en fin fremvisning av linking, servohorn, rorhorn, og geometri, og viste samtidig frem sin nye DLG i superklassen. Et smykke av en fullkarbon VM-maskin, med høy aspect ratio og solid byggekvalitet.

Raymond viste frem sin Composite Edge 540 med 2.6 meter vingespenn og JC 120cc i nesa. Ombygget for canisterbruk, digitalservoer, og dobbel strømforsyning. Nylakkert hvit kropp, og ellers var flyet i Castor Aviation-skjema.

Fredric hadde med en strøken Trex 600E DFC med 3 aksegyro, og stabilisering med GPS. Pent bygget, og mye siklefaktor! Verdt å se på, om man ønsker inspirasjon til en ryddig og gjennomtenkt installasjon av radioutstyr, og batterier.

Kay Ove viste frem sin Raptor 50 med Align sitt 3GX Flybarless-system. Denne gjenstår å sette opp, og så får vi nok se den på knappen etterhvert!

Kaken fikk også ben å gå på, og alle gleder seg til neste møte som er Indoor-Kickoff i Birkenlundhallen med pizza og innendørsflyving SØNDAG 10 november! Mer info om dette kommer!

Takk til «Birkenlund Foto & Turbinservice» ved Yngve som tok alle bildene!

Se bildene her!