Høstoppdatering

 

 

Det har kommet noen oppdateringer på forsiden, samt info om flyplassregler, og terminliste for høsten!

 

Terminlisten finnes via egen snarvei på forsiden, og inneholder aktivitetene for høsten. Vi har fått en del nye medlemmer i klubben som vi ønsker å vie det første innemøtet vårt på blakstadheia til. Her skal vi gjennomgå glowmotor. Alt fra valg av motor, fueltyper, montering, start, innkjøring, og justering. I tillegg tar vi en runde på linker og servooppsett. Disse to temaene dekker mesteparten av de tekniske årsakene til havari på fuelfly.

Det er fortsatt veldig få påmeldte til Hanstholmturen vår, og dette er synd. Vi håper å fylle i allefall to hytter. Påmelding i egen tråd på forumet.

Vedrørende gresset på Gullknapp er det slik at hjulløse fly kan lande her, forutsatt at det ikke er noen fremmøtte fra fallskjermklubben. Fly med hjul SKAL lande på rullebanen som tidligere.

Radioen kommer snarlig til å innfinne seg i brakka, og skal bæres påslått av piloter som flyr/medhjelper i depoet. Vi kommer til å sette opp en boks med kodelås på døra til brakka med nøkkel til brakka og radio. Dette for å slippe å lage brakkenøkler til alle mann.

Det er bestilt nøkler til porten, og disse vil bli sendt ut så snart de ankommer styret. Flere har ønsket, og alle som ønsker skal få. Grunnen til at det har tatt tid, har vært ferieavvikling etc hos anleggsledelsen.

Vi håper å se nye og kjente fjes på 29 aug fra 18:00 for fri flyving, en uhøytidlig landingskonkurranse med premier, og grilling.