Seilflyving 14.06 Ericsson

 

 

En liten tur på et nyklippet Ericsson-jorde. Knallblå himmel, men nokså mye vind rett fra sola. Og da måtte vi selvsagt vinsje, rett mot sola….

 

De utskremte deltakerne var formann Svenn,  Jan, Yngve, og Johannes. I depot lå det 2 RaceM’er, og Jans trofaste Blade. Men kveldens hovedattraksjon var nok Svenns Serenity elektroseiler. Denne finner du beskrevet und er seilfly på forumet.

Med det beste batteriet (3S 40C) gikk det faktisk ikke så verst unna. Han tjente som upålitelig værballong for oss som trengte vinsj for å komme oss opp. Føret var så som så, men dann og vann kom det noen minutter vindstille hvor det gikk en boble et sted rundt oss! Undertegnede med begrensede kunnskaper om termikk, hadde vel 7 minutter som lengste tur.

 

Men det var stas å få vinsjen ut av hiet igjen. De nye pluggene, og alu-profilene til å stabilisere fungerte helt ypperlig. Stabil og fin vinsj igjennom alle 15 turene. Med litt godvær og ikke for mye vind, kan vi gjerne gjenta dette snart. Utstyret er nå tipp tipp med nevnte nye plugger, og ny line+fallskjerm.

{joomplucat:1 limit=8}