Klubbmøte 12 april

 

Det var et storveis møte sist! Over 20 stykker tilstede, og kaffen gikk unna

Tusen takk til Magne som holdt et ypperlig foredrag om liming. Mange ting å ta med seg. Jan tok bildene i artikkelen med sitt nye  Nikon D4, og flere andre tok også bilder og film. KnutJ fløy siste skrik innen multikopter, og viste frem JR sin nyeste 6-kanaler med telemetri. Interessant å se sensor for brukt kapasitet!

 

Tom Erik hadde med sin Surprise 16 med skikkelig rått elektrooppsett. Et voldtsomt flyveredskap med prestasjoner som ikke sees hver dag. Vertikalt stig opp mot 70m/s ved hjelp av et 5s lipobatteri. Motortid i overkant av 30 sekunder, kan føre til flighter opp mot halvtimen om man tar det rolig. En utrolig fin video av flyet finner dere her

Svenn hadde med sitt smykke av en Saito 57 firetakter bensin boxer. Å se denne hjemmelagde sleperen i lufta med en så fin motor i nesa, blir et skue uten like! , og Johannes viste frem starten på høyde og sideror til sin Pitts Challenger 50%. Et bra møte, med mye folk og gøy. Dette var siste planlagte innendørs-klubbmøte. Fra nå møtes vi på knappen for flyving. Det blir korte temaer også der, men vi forkuserer da mest på fri flyving.

 

Gøy å se et fullsatt lokale igjen! Vi gleder oss alle til 1. Maistevnet, og håper å se masse modeller i alle størrelser, farger, og fasonger!

Takk til Jan som sendte inn bilder