Hanstholm våren 2012

Langhelgen 22-25. mars ble vårturen til Hansholm arrangert for n-te gang. Det har blitt tradisjon å dra ned tidlig torsdag, og f dette ble kanskje den beste dagen med 8m/s rett inn på Løkken.

Der det ble flydd «lefser», F3F kjerrer og en lånt Lynx fikk testet om den tålte griseflyving. Takk for lånet, Øystein! Du får den tilbake i bedre stand enn den var,- mye takket være Johannes som fikset noen små skader rundt vingeinnfestingen som kom etter ett par harde ankomster (jeg tar på meg kun delvis skyld…) Andre kjørte til Hanstholm og fløy på mink-hanget.

Fredagen ble litt amputert med tåke som lå over Hanstholm. Vi fløy på hyttehanget med DLG, Lefser, Alula og TeamLynx. Voodoo’n ble luftet så fort vi kunne se mer enn 300 meter. Litt trist dag med grått og trist vær, men alle fikk i allfall flydd!

På lørdag våknet vi til samme grå-været. F3F-konkurranset ble bestemt utsatt og siden det var vestlig vind så dro til det navn-løse hanget vi trives så godt på. Konkurransen startet i 6-7 m/s men det avtok fort til 4. Raskeste tid ble 60 sekunder, mens utpå dagen lå snittet på underkant av 80 sek. 10 gode omganger ble flydd. Takk til alle sammen som deltok for eksemplarisk disiplin og bidrag for å få konkurransen avviklet på en fin måte! Resultater ligger nedenfor:

Trykk her for å se bilder fra turen!