Gjør dere klare til en ny flysesong!

Vi håper alle gleder seg til å ta fatt på modellflyvingen igjen etter høytid, og mindre bra flyvær. Fremover satser vi på hele dager i helgene på Knappen med sol og vindstille. Som tidligere vil stripa bli brøytet for oss. Det skal derfor ikke være noen grunn til å fly andre steder (islagte vann etc) enn på Gullknapp. Det er uheldig å fly der andre mennesker ferdes, og på Knappen har vi all den plassen vi kan ønske oss.

Mange har sikkert fått nye prosjekter på byggebordene, eller i posten, og vi ser frem til å se mangfoldet av flykreasjoner som er under konstruksjon på hobbybordene. Her er ingen ting for «vanlig», eller for «smått». Flere har også fått med seg at to av klubbens medlemmer har kjøpt 50cc Mustanger! Ta med på klubbmøtet så vi andre kan misunne dere! Kanskje skala/wardbirdgjengen kan demonstrere litt formasjonsflyving når flyene er klare?

Vi møtes i førsteomgang på årsmøte torsdag 2 feb.