Pinseflyving 2011 fra Knappen

 

Se noen bilder og les om flygingen som fant sted i Pinsen

Tom Erik, Karl Erling, Terje Post, Yngve, Lille Johannes, Kristian Sætervik (nytt medlem og en trivelig kar fra Fevik, som flyr godt!), og jeg har vært og fløyet i pinsen. Lørdag var det en aldeles nydelig dag med solskinn, godsaker på grillen, og masse flyving! Vi fikk en del tilskuere, og da sitter røykolja løst. Aldri har jeg tørket så mye gris fra noe fly, noensinne Wink  Terje tok turen med Multiplex elektroglider og vi hadde en uhøytidelig termikk-konk. Alle fikk 30 sek motortid, og så var det om å gjøre å henge lengst. Best ble TES med 2:55 over steinhaugene ved siden av OSM-hangaren. Når sekundene teller, blir landingsområde ikke første prioritet, jmf. Terje som har landet under Pittsen på et av bildene! Mandagen var litt gråere, men fullt brukbart. Yngve fikk ordnet seg ny propell (29x10x3) som så ut til å trekke fint. Noen dristige lowpasser i knivegg ble det også tid til. En del røffe landinger idag på alle pilotene, men ingen skader ble meldt til S.U Tongue out Blir det fint senere i uken, tar vi en kvelds fly-in. Følg med på forumet!

http://www.gmfk.net/index.php?option=com_joomgallery&func=viewcategory&catid=43&Itemid=66