Invitasjon til Norges Cup i F3K 15 mai

Lørdag 15. mai arrangerer GMFK NorgesCup i klassen F3K! Sted: Grimstad. Vennligst trykk her for å sende oss en e-post med påmeldingen din, som må inneholde navn, klubb og telefonnummer. Påmeldingsfristen er senest torsdag 13. mai.

 

 


Antall omganger bestemmes etter at vi har omtrentlig deltagerantall.
Vi gjør oppmerksom på at det kan bli forandringer i programmet, dette vil i såfall bli lagt ut her fortløpende. Oppgavene som skal flyes er, legg merke til at oppgavene har fått nye bokstav-beskrivelser etter FAI 2010 reglene:
   

Innledende omganger:

(Task D)
: Hver deltager har så mange forsøk han/hun vil. Første godkjente tur må være minimum 30 sek. Når det er utført så skal man øke den forrige turen med 15 sekunder.Derfor skal flyingene ha minimum 30 s; 45 s; 60 s;75 s; 90 s; 105 s; 120 s. Lengste flytur kan være 120 s. Arbeidstiden er 10 minutter. 2 omganger  

(Task H): (ett, to, tre og fire minutter flytur)
Her har du så mange forsøk du vil i arbeidstiden. Man skal utføre 4 turer med forskjellig varighet. Disse skal være 60, 120, 180 og 240 sekunder i valgfri rekkefølge. Altså blir de fire lengste turene tellende men man får ikke mer poeng enn de målene som er satt. Klarer du de tre korteste turene og 220 sekunder i forsøket på den lengste så blir score altså,  60 + 120 + 180 + 220 = 580 sekunder. 

 Arbeidstiden er 10 minutter. Vi flyr 2 omganger.

(Task C): «Alle opp, sist ned»:
En omgang består av 3 kast. Alle i hver gruppe kaster samtidig. Senest 3 sekunder etter signalet er gitt. Man flyr så lenge man klarer. Makstid er 3 min. De tre kastene legges sammen og den med lengst totaltid på de tre kastene får 1000 poeng.  Det flyes 2 slike oppgaver. 

Finale:
Etter at den dårligste omgangen er strøket, skal det flyes Finale-omgang. Den beste 3. delen etter innledende omganger skal fly finaleomgangen. Finalen består av 1 omgang «Task A» og 1 omgang «Task C» 

(Task A): «Siste kastet teller»:

Her har man ubegrenset antall kast, innenfor en arbeidstid på 10 minutter. Dvs at man kan kaste fra startsignalet går, og til arbeidstiden er ute. Alt før og etter dette teller ikke. Det er kun det siste kastet som teller her, derfor bør du tenke på hvor lenge du har flydd i de foregående kastene. Maksimal flytid er 5 min. Det flyes 2-3 slike oppgaver.

(Task C):
«Alle opp, sist ned»:
En omgang består av 3 kast. Alle i hver gruppe kaster samtidig. Senest 3 sekunder etter signalet er gitt. Man flyr så lenge man klarer. Makstid er 3 min. De tre kastene legges sammen og den med lengst totaltid på de tre kastene får 1000 poeng.  Det flyes 2 slike oppgaver. 

 

Vi gjør oppmerksom på at det kan bli forandringer i programmet, dette vil i såfall bli lagt ut her fortløpende. Antall oppgaver i innledende runder blir tilpasset antall deltagere og værforhold.

Briefing kl. 10.00 første omgang starter kl. 10.30. Finale ca. kl 16.00

Startkontigenten på kr. 100 betales ved oppmøteAlle deltagere må være fullverdig medlem av NLF!

Påmeldte deltagere:
Lars Petter Eriksen, GMFK
Yngve Sekkenes, GMFK
Christian Austnå, GMFK
Tom Erik Smedal, GMFK 
Svenn Østrem, GMFK
Jan Aarrestad, GMFK