F3F Norgescup – April 2010

25. april arrangerte Forus en F3F Norgescup på Obrestad Havn. GMFK stilte mannesterke med hele 6 deltagere! Tilsammen var det hele 15 deltagere!

 

 

 

Det var røffe og vanskelige forhold på Obrestad-hanget dene dagen. Med 12-15 m/s blir det fryktelig turbulent og varierende forhold her, der spesielt landingene krever en god posjon konsentrasjon og litt flaks for å unngå skader. De aller fleste klarte seg bemerkelsesverdig godt! De raskeste fløy godt ned på 30-tallet, noe som er imponerende raskt. 

Første halvdel av konkurransen vekslet Rolf Inge og Arild på å lede, først etter 5. omgang våknet Espen skikkelig å dro til med noen skikkelig knus-omganger. Når konkurrentene i tillegg får straffepoeng og bomsvinger så ble seieren overlegen. Arild kom på plassen bak og Rolf Inge dro i land 3.-plassen. Undertegnede våknet først etter 6 omganger, men det alt for sent. Egentlig skal jeg være være fornøyd med helt fly og 4.plass.

Yngve fikk en akseptabel 7. plass. Han glimtet skikkelig til innimellom, men det blir litt for ujevnt til å være med i toppen. Tett innpå kom Raymond (9), etterfulgt av Ole (10), Jann (11) og Christian (14). 

Klikk her for å se resultatene (Adobe PDF)!

Bilder ligger i galleriet, eller du kan trykke her!