F3F Norway Open 2009

GMFK stilte med 4 deltagere i årets Norway Open som var lagt til Sandnes-området. I tillegg stilte Jan som supporter og eminent fotograf!

 

Konkurransen startet på fredag, men denne dagen var det ingen vind og stort sett regn hele dagen. Det ble forsøkt å fly på Obrestad fyr, men der ble vi jaget av en sint bonde. Vinden døde også ut så konkurransen ble utsatt til neste dag. Vi fikk imidlertid prøveflydd og trimmet inn den nye RaceM`n til Yngve noe senere på ettermiddagen.

På lørdag ble det nydelig vær med 4-7 m/s rett inn på Reve-hanget. Dette gav veldig jevne og gode forhold,- det er verdt å merke seg på resultatlisten at det kun skiller 7% fra 1. til 14. plass. Det ble gjennomført 6 omganger. Espen Torp vant, foran Bjørn Tore Hagen og Jørgen Larsen (DK). Fra GMFK kom Tom Erik som nummer 12, Yngve nummer 20, Richard 21 og Stin nummer 24. 

 

 Trykk her for å se bilder fra helgen!

 

Trykk på bildet nedefor for å se fullstendig resultatliste!